joi, 25 iunie 2009

Musaca de cartofi

1 kg cartofi
500 gr carne tocata (eu folosesc juma vita, juma porc)
1 ceapa mare
1 legatura de marar
3 oua
1-2 linguri pasta tomate
condimente

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Intre timp curatam ceapa, o tocam si o punem la calit. Cand s-a rumenit frumos adaugam carnea. O perpelim un pic, adaugam mararul frumos tocat, 1 ou batut, condimente dupa gust. Cartofii ii decojim si ii taiem felii. Asezam in tava un strat de cartofi si un strat de carne, un strat de cartofi si tot asa....ultimul de sus va fi de cartofi. Dizolvam pasta de tomate in putina apa, pe care o turnam peste musaca. Punem tava la cuptor pentru o ora, o ora si ceva. Cand este pe jumate facuta, turnam deasupra si 2 oua batute pentru a prinde o crusta aurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu